Skytten

Der er især fokus på jobbet, statur og professionelle ambitioner når september starter, og det ser ud til, at der er meget at gøre og mange travle folk til at få det gjort. Som resultat heraf kan du føle dig chikaneret, især hvis din måde at gøre tingene på ikke svarer til den måde folk beslutter de ønsker de skal være.
Som resultat heraf, er der en indbygget konflikt først på måneden, fordi du har en vision og et overblik, mens andre synes udelukkende at være fokuserede på detaljerne. Det er dog sådan, at organisatorisk arbejde og system-opbygning er essentielle ingredienser, hvis du ønsker en praktisk succes. Der er mange faldgruber for dig i år, som kan betyde at du formøbler en virkelig stærk position gennem hybris eller forventer for meget. September er den måned hvor dit fokus bør være på fakta og prioriteter og ikke komme på sidespor af drømme, familieproblemer eller andres dårlige dømmekraft.
Den sidste del af måneden bliver langt mere behagelig og afslappet. Det er en tid hvor venner og partnere er optagede af sociale begivenheder, som især gør dig lykkelig. Det er en vidunderlig tid for kulturelle aktiviteter, uddannelsesprojekter og generelt for at fejre alle de gode ting i livet.