Solen- hvad betyder den for dit stjernetegn?

solen

Solen og dens placering på himlen, den dag du blev født, har en betydning for en bestemt del af dit horoskop. Når en planet bevæger sig ind i et af dine stjernetegns huse, så har det en vis påvirkning på huset, der hænger sammen med planetens karaktertræk.

Solen kaldes også luminar.

Når solen bevæger sig ind i et hus, så understøtter den husets træk og bringer energi til huset. Placeringen af solen, den dag du blev født, viser hvilket hus, det påvirker mest.

Hvad betyder det, når solen er i et af de 12 huse?

Solen i 1. hus. Har du luminaren i første hus, så er der fokus på, hvem du er som person. Du vil udvikle din personlighed og have stor selvtillid. Ord som livlig, energisk og spontan passer på dig, og du har et positivt sind og en optimisme omkring livet.

Solen i 2. hus. Med planeten i det andet hus er du på den rette kurs mod et liv med økonomisk succes. Penge, materielle goder og arbejdsmæssig succes har dit fokus, og du har et stort behov for at blive økonomisk uafhængig. Du er generøs med dine penge og finder glæde i at hjælpe andre.

Solen i 3. hus. Dit behov for at udvikle dig mentalt er forstærket af sol- påvirkningen af huset. Du er begavet og har brug for at tilegne dig mere viden. Har du denne luminar i det 3. hus bliver du måske forfatter eller lærer. Du har i hvert fald en god evne til at analysere og researche emner.

Solen i 4. hus. Finder du sol-planeten i dit 4. hus, så er du et tryghedssøgende menneske, der gerne vil have ro og stabilitet i dit hjem. Du er fuld af energi og har lyst til at tage dig af det hjemlige. Du går op i økologi og sunde vaner.

Solen i 5. hus.  Med sol i det 5. hus fejler din selvtillid ikke noget. Du er modig og kaster dig ud i nye eventyr, når du kan. Du har en stærk kreativ side, som du gerne praktiserer. Du er måske forfatter, kunstner eller skuespiller. Du er glad for dine børn, men skal passe på, du ikke pacer dem frem med dine egne drømme om at udøve et eller andet talent.

Solen i 6. hus.  Du vil gerne have anseelse gennem dit arbejde og på din arbejdsplads. Du arbejder hårdt for at opnå den anerkendelse og du har succes med det. Du ønsker retfærdighed i livet og holder på dine rettigheder på arbejdspladsen. Du går også meget op i dit helbred, og motion fylder en del i dit liv.

Solen i 7. hus. Har du sol i dit 7. hus, så har du det bedst med at være nummer 2 i de fleste forhold. Det skal forstås på den måde, at derhjemme er det dig, der bakker din partner op. På arbejdspladsen har du det bedst med at være den, der arbejder for at andre kan stå i rampelyset.

Solen i 8. hus. Når du har luminaren i dette 8. hus bevirker det, at du lægger ekstra vægt på at udvikle din empati for andre. Du er kreativ og sensitiv. Du føler stærkt for social uretfærdighed og kæmper for retfærdighed.

Solen i 9. hus. Du er mere idealistisk end praktisk. Du har stærke moralske værdier, men de er måske mere flyvske og uhåndterlige end de er virkelige. Du er meget intuitiv og er ret så fascineret af religioner og spiritualitet som helhed. Du holder af at overbevise andre om, at dine idéer og tanker er det eneste rigtige.

Solen i 10. hus. Hvis solen er i det 10. hus, så er du et menneske, der har andres opmærksomhed. Om det er fordi du har opfundet noget stort, er kendt for din store sangstemme eller du har foretaget dig noget vildt og skandaløst, så har du andres øjne på dig. Andres respekt er vigtig for dig, og du kæmper for at opnå anerkendelse for dit værd snarere end hurtig berømmelse.

Solen i 11. hus. Du er mest noget i kraft af de mennesker, du omgiver dig med. Du holder meget af dine venner, som bærer dig frem, ligesom du bærer dem. Du involverer dig i humanitært arbejde og arbejder gerne på store projekter som en del af et team, der bakker dig op.

Solen i 12. hus. Med solen i det tolvte og sidste hus er du et menneske, der kæmper for at udvikle sig og dygtiggøre sig. Du er meget interesseret i det psykologiske aspekt af den menneskelige udvikling. Du er empatisk og sensitiv uden at være blødsøden. Du har det fint alene og kan til tider være den, der ser tingene i et overordnet perspektiv udefra, fremfor at involvere dig.