Stenbukken

Du starter denne måned med en følelse af, at dit liv forandres. Din herskende planet, Saturn, har bevæget sig fra Stenbukken og ind i Vandbæreren og dette kan meget vel betyde, at du finder dig selv i en ny gruppe mennesker og at der er nye kilder til indkomst, baseret på det netværk du skaber, på international økonomi og andre organisationer og på opfindelser og innovation.
I starten af april arbejder du måske tæt sammen med et individ som repræsenterer en helt anden type personlighed – irrelevant og fjollet – end du er vant til. Nye kolleger er interessante at være sammen med og lette at tale med og der mangler bestemt ikke store ideer, som gør arbejdspladsen stimulerende og inkluderende.
Din mission i løbet af de næste to år, er at skabe en ny basis for vækst og i starten vil udfordringerne stakke sig op og du kan være lidt usikker på din evne til at levere. Det er hårdt arbejde og du er klar til at presse dig selv. Det vil tage omkring otte måneder at etablere fundamentet for vækst. I mellemtiden vil der være tilbageslag, som kan have forbindelse til uløste problemer fra fortiden, som du er nødt til at tage dig af. Det er et skridt frem og et tilbage her i 2020. Så succes.