Stenbukken

Du er i gang med at konsolidere her i august, du reparer skader og arbejder på at styrke fundamenter. Du er i en stærk position, men du er klar over en transformering, som finder sted i den nære fremtid, og du vil gerne være velforberedt. På en eller anden måde skal du kombinere dine idealer med pragmatisme, og overvinde usikkerheder omkring dine evner, og etablere din autoritet.
Tidlig august er en periode med sjov, ferier og fejringer for mange, du kan føle dig alarmeret ved at løbe risici og ved ekstravagance. Uanset hvad er du troværdig nok til at modtage donationer fra andre, hvis du har brug for det. I dit privatliv er det en periode, hvor folk er varme og generøse både materielt og følelsesmæssigt.
Efter midten af august er der en dybfølt forandring, som passer din mentalitet, fordi det er gearet mod praktiske opnåelser og fremtidig vækst. En periode begynder hvor kreative folk har noget praktisk at tilbyde, og for dig er det en ideel periode for studier og udvikling af dine færdigheder. Det er også en periode hvor rejse er på dagsordenen, særligt i forbindelse med noget romantisk eller et intellektuelt projekt. Hjulene er velsmurte og ruller, og tingene går virkelig din vej.