Stenbukken

Der er en mængde af vigtige udviklinger i forhold denne måned, i det både sol-og måneformørkelserne falder på Stenbuk-Krebs aksen. I det juli begynder, dukker en rar og omsorgsrig person op i horisonten. Generelt vil du opdage, at folk du omgås er meget bløde og følelsesladet, hvilket står i kontrast til din egen mere pragmatiske stil. Lykken i denne måned handler om at finde en balance imellem det praktiske og det følelsesladet.
På grund af denne formørkelsescyklus, og det faktum at Saturn og Pluto vil stå sammen i dit tegn, har du en følelse af at uret tikker, men urets visere bevæger sig baglæns. En masse problemer fra fortiden opstår i denne periode, og visse ting skal ændre sig, i det du begrænser din dagsorden, og fokuserer på essensen af det der er påkrævet for at opnå de større mål, som er så tæt på.
Midt-juli hvor måneformørkelsen falder i dit tegn, er en periode, hvor der opstår udfordringer i dit kærlighedsliv eller i forhold til børn, og det hele handler om hvordan du udtrykker dine følelser, og hvor dig eller andre føler sig elsket. Det er kritisk at bløde op og vise sårbarhed i denne periode. Desto mere kærlighed du giver, desto mere får du tilbage.