Stenbukken

Der er en del muligheder nu. I maj og juni er din tegnhersker, Saturn, i den humanitøre Vandbærer, så går den tilbage til Stenbukken indtil slutningen af året. Det som sker i disse to måneder er en forløber for de ting der kommer, for når den bevæger sig tilbage til Stenbukken, vil det være business som vanligt, og det bliver slet ikke sjovt. I slutningen af december kan du dog forvente ekspension og vækst.
Det der tæller nu er, at du sætter din økonomi på et nyt fundament, ved at fokusere mindre på personlige ambitioner og mere på sociale talenter og international udstrækning. Du vil kommunikere med noget storartede kolleger, som alle de rette ideer til hvordan du gør det. Ugen der starter den 11. maj er tiden til at skabe kontakter. Der er betydelig lammelse på jobbet på det tidspunkt; lad dig ikke distrahere af forvirringen – der er muligheder i kaotiske tider.
Nymånen den 22. maj sætter fokus på nye muligheder der kommer i din retning og det er en tid, til at støtte kommunikation og udstrækkende initiativer, som bringer forretning og kunder. Nye kolleger med friske ideer sætter scenen og guider dem, som er fortabte overfor bedre påskønnelse af deres potentiale. Nu er det tid til at så, også selv om der kan gå måneder før der er afgrøder.