Stenbukken

Marts begynder med en stærk fokus på dit eget liv og formål, hvordan du udtrykker dig selv, og hvordan du håndterer kommunikationsudfordringer. Det er en styrkende periode i dit liv, og presset stiger, hvilket inspirerer dig til at skabe kreative forandringer i din livsstil. Denne måned er en god periode for at arbejde sammen med venner og andre på kreative projekter. Motivation og disciplin karakteriserer din indsats, og du føler, at stille og roligt er den bedste vej frem, ligesom i et maraton.
I din omgang med fælles rejsende, såsom søskende, naboer, medstuderende og resten, er der meget forvirring for tiden, og det er dit job at forklare folk, hvad der realistisk set kan opnås. Folk lover for meget, undgår at fortælle sandheden, og må døje konsekvenserne af deres ambitioner, når de ikke har lagt et ordentligt fundament. Skøre drømme bliver stoppet af kendsgerningerne, og du er den, som eksemplificerer realisme.
Fuldmånen d. 21 marts medfører en ny følelse af dynamik og formål både i hjemmet og i din karriere. Det er en tid hvor, at forvirring bliver løst, der er penge at bruge, og fristelser at nyde.