Stenbukken

Efter en del kampe i sidste måned, hvor du måtte håndtere svage ledere og associerede, vil november vise sig at blive en produktiv måned. Det er et godt tidspunkt til at skabe alliancer og til at opbygge tillid i forbindelse med venner og grupper. Partnerskab foretrækkes og der skabes langsigtede bånd.
Omkring midten af november ankommer en ny person i dine sociale cirkler, som har megen magt og karisma, hvilket betyder at der nu er adskillige spillere i dine sociale cirkler, som alle udøver indflydelse på deres egen måde, og meget af det I gør sammen sker i hemmelighed og under radaren. Masser af informationer kommer frem i lyset, noget af det ret giftigt, men det hjælper dig til at konsolidere din position og styrke i de grupper du er en del af. Som en team er i uindtagelig og intet kan ryste jer.
Nu hvor du er i en stærkere position end du længe har været, så er scenen sat for en udvidelse af din indflydelse, og det begynder i december. Dette fører til en betydningsfuld udvikling i 2020, hvor du har kapacitet til at forme omstændighederne til din vilje. Alt det som du har sat i gang i løbet af de sidste par år vil ende med profitable resultater.