Stenbukken

En af dine bekymringer denne måned kan være kvaliteten af lederskab og beslutningstagning i dit professionelle liv. Associerede er motiverede til at hjælpe med at få tingene til at glide, så vel som kunderelationer, human ressources og helt generelt at tage højde for andres følsomhed. Dette kan også være en af dine prioriteter, men der kan også være en opfattelse af svaghed, hvis folk går på kompromis.
Da det i øjeblikket er en tid hvor Saturn og Pluto er i dit tegn, så er kompromis ikke lige noget for dig. Derfor har du tendens til at nedlægge veto overfor andre menneskers forslag, hvis de opfattes som undergravende virksomhed. Især når beslutninger nås ved konsensus, kan det føles som om den laveste fællesnævner anvendes. Den uge der begynder den 7. oktober er en tid, hvor du er imod lederskabet og måske ønsker at se ryggen på nogen. Hvis der er ændringer i ledelsen nu, vil der være en meget positiv udvikling umiddelbart derefter.
Den sidste del af oktober er en tid med stærk fokus på din rolle i organisationer, og på venskaber helt generelt. Folk søger mod dig for lederskab og råd i den henseende, og det er en tid til at skabe eksklusive bånd til magtfulde mennesker, som er private og fortrolige.