Stenbukken

Dette er et ekstraordinært år for dig, og de sidste måneder har du været opslugt af en undersøgelse omkring dit liv og omstændighederne – især på grund af ting som har rejst sig fra den fjerne fortid. Hvis der nogensinde har været et tidspunkt hvor karma bestemmer, så er dette år dette tidspunkt. Det er som om du tømmer en spand med gamle ting du ikke længere har brug for, og denne proces fører til en periode med forandring og mere styrke næste år.
Det der er særligt for denne måned er, at din tegnhersker, Saturn, bevæger sig direkte efter mange måneder, hvor den har gået retrograd, og – selvom du måske føler at du sidder fast og ikke kommer nogen vegne – er dette et vendepunkt, hvor du kan lade bekymringer omkring fortiden bag dig og begynde at skabe den fremtid du ønsker dig. Det sige at alle gode sager kommer til den der venter, og det gælder for dig nu. Rådgivere og mentorer, indflydelsesrige mennesker og tænkere giver hidtil uset support. Planer for fremtiden falder på plads, når eksperter på feltet viser deres loyalitet overfor dig og arbejder på praktiske måder for at få tingene til at ske. Det er et supergodt tidspunkt til at få flere kvalifikationer og evner.
Omkring midten af september er der favorable nye tendenser i dit professionelle liv, når folk med en udmærket dømmekraft træffer fair beslutninger til gavn for alle. De kan være bløde, men du bevarer struktur og kontrol.