Stenbukken

Du føler måske at der vil være en helt ny proces med omstrukturering i dit liv, ala det som du gik igennem i starten af 2020. Som det ser ud vil nye omvæltninger ikke være nødvendige og i slutningen af september når du et vendepunkt, som betyder at alt hvad du behøver at gøre, er at klare bestemte udfordringer indtil slutningen af november, og så kan du fortsætte med det som virkelig inspirerer dig.
Der er dog et særligt problem i denne måned, som opstår når stridens planet, Mars, bevæger sig retrograd og derved dvæler ved et langtrukkent sammenstød med din planethersker, Saturn. Den kombination kan føles som at køre i en racerbil, mens du kæmper med bremserne. Dette kan f.eks. relatere til en konflikt med nogen i familien, eller noget så praktisk som et svært forbedringsprojekt i hjemmet. Du får brug for al din tålmodighed for at klare spændinger og provokationer der kommer i din retning. Tænk på dette som en tid som vil styrke din viljestyrke og beslutsomhed.
Midten af september er et godt tidspunkt for dine relationer, især til lærere, rådgivere og mentorer. Det er en tid hvor I kan arbejde sammen og lave effektive planer for at øge din intellektuelle horisont og andre evner. Hvad der end foregår omkring dig, så er du i en stærk position, som blot vil blive stærkere med tiden.