Vædderen

Få gjort de trælse ting fra morgenen af og reserver seneres tid til familie og venskaber. Det er et virkelig godt tidspunkt til at have kontakt til mennesker du respekterer.
Læs hele horoskopet

Tyren

Denne søndag er et godt tidspunkt til rejseplaner og til at tale om planer med børn og dine kære. Brug aftenen til at planlægge arbejde for weekenden forude.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

En udmærket søndag til havearbejde, madlavning og at arbejde omkring hjemmet. I aften er en god tid til at lave planer med dine kære og for kreative projekter.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Brug denne søndag til at organisere og planlægge og til at diskutere ting med din partner. Aftenen er beregnet til partnerskab fornøjelser. Tun ind på dine kæres behov og ideer.
Læs hele horoskopet

Løven

Se efter de praktiske problemer i dag, både i hjemmet og på jobbet. Aftenen er udmærket til at pleje dine forbindelser til partnere, venner og grupper.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Tal med partnere eller børn, for at hjælpe dem med en stor begivenhed i deres liv. Senere på dagen bør du finde en positiv vinkel til at klare penge problemer.
Læs hele horoskopet

Vægten

Meget af søndagen tilbringes godt alene eller med problemløsning med udvalgte medlemmer af familien. I aften er det tid til at være mere udadvendt og udtrykke dine ideer.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Der kan være nogle organisatoriske opgaver eller studier som har med venner eller en mentor at gøre. Brug aftenen til at hygge dig og nyde privat tid med familien.
Læs hele horoskopet

Skytten

Det kan betale sig, at bruge den første del af dagen til at løse arbejds- og økonomiske problemer. Dette frigør eftermiddagen eller aftenen til netværking eller socialt samvær.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Du kan løse misforståelser og færdiggøre planlægning i dag. Aftenen bringer fokus på ugen forude i din karriere og på økonomiske partnerskaber.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Hvis du har økonomiske bekymringer, så lav en neutral analyse og fjern dine bekymringer. Senere i dag er det perfekte tidspunkt til at se fremad og lave planer.
Læs hele horoskopet

Fisken

Venner og partnere kan være meget hjælpsomme i at fjerne enhver bekymring du har. De hjælper dig med at planlægge og skabe forandringer. Plej intimere relationer i aften.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.625

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.