Vædderen

Denne onsdag er et glimrende tidspunkt at organisere sig på arbejdet. Du vil opdage at du har den beslutsomhed og styrke der skal til for at gøre tingene mere effektive.
Læs hele horoskopet

Tyren

Der er en interessant udvikling i de vigtige relationer i dit liv. Det ser ud til at folk ønsker mere frihed – det er forstyrrende, men også interessant.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Tingene står stille og alt hvad du kan gøre nu er at vente. Du vil opdage, at du har organiseret tingene så godt, at de let falder på plads.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Det er et godt tidspunkt til at tale om detaljerne. Hvis der er kreative mål du ønsker at opnå, så er du nødt til omhyggeligt at synkronisere det med andre.
Læs hele horoskopet

Løven

Der er ændringer at overveje, som kunne ændre spillereglerne derhjemme eller på jobbet. Du ville gerne fokusere mindre på de hårde ting og nyde livet lidt mere.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Månen i dit tegn vækker et behov for at overveje rækkefølgen af de begivenheder der har ført dig til dette punkt. Alt hvad du skal gøre nu, er at spille…
Læs hele horoskopet

Vægten

Du har brug for noget tid alene for at overveje den seneste udvikling som har indflydelse på økonomiske og tryghed ting, især med hensyn til partnerskab.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Tal med vennerne for at overveje hvordan du bedst skaber forandring i dit liv. Du er villig til at tage nogle få chancer, og det har andre det måske godt…
Læs hele horoskopet

Skytten

I dag kan blive lidt af et vendepunkt for folk du er involveret med i dit professionelle og dit privatliv. Prøv at finde ud af mere omkring hvad det er…
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Det er en dejlig dag til studier og planlægning. Nogen i dine sociale cirkler overvejer deres næste træk – der er stadig en masse I kan gøre sammen.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Der er en interessant karriereudvikling nu, på grund af et stærkt samspil med associerede. Det kunne føre til nogle forstyrrende og spændende forandringer.
Læs hele horoskopet

Fisken

Partnere og andre er i et eftertænksomt humør omkring hvilken retning de skal gå. Lad dem tage beslutningen når de selv er klar – det vil udforme sig godt.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.400

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.