Vædderen

Entusiastiske partnere render ind i blokeringer, på grund af manglende evne til at læse tegnene. Det hjælper ikke at gå imod folk i en stærkere position.
Læs hele horoskopet

Tyren

Der er fokus på et indre dilemma i dag og det er måske tid til at slippe af med et par principper eller overbevisninger, som slet ikke er gode for…
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Det ser ud til at venner får sig selv styret ud i problemer de selv er skyld i. Folk kan ikke skubbe rundt med deres vægt, når de er letvægtere.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Du har lyst til at tage et professionelt eller hjemligt initiativ i dag, men du er først nødt til at undersøge om folk er imod det. Hvis de er, så…
Læs hele horoskopet

Løven

Folk er entusiastiske eller presser på med deres overbevisninger, men hvis kolleger ikke er villige til at implementere dem, så vil de løbe ud i sandet.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Der er spændinger i følelsesmæssige interaktioner – især med børn og dine kære, som har lyst til at bryde reglerne. Du foretrækker at holde dig ude af konflikter.
Læs hele horoskopet

Vægten

Konjunktionen mellem månen og Venus i dag bringer et akut fokus på hvor tryg du føler dig i dine relationer. Det er bedst ikke at lave et bjerg ud af…
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Der er et højt tempo på jobbet i dag, men personlige dramaer gør bare tingene mere svære. Du kan ikke haste – langsomt men sikker vinder løbet.
Læs hele horoskopet

Skytten

Impulsive børn eller andre mennesker du holder af ser deres projekter nedstemte. Der er bestemte realiteter, især økonomisk, som man er nødt til at respektere.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Der gøres intet uden du siger det og i dag får familieinitiativer sablen. Når du er klar, hvilket du snart er, så vil du tillade man fortsætter.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Folk kan sige provokerende ting i dag og for megen renden rundt stresser dig. Du gør hvad du har lyst til, når du har lyst til det.
Læs hele horoskopet

Fisken

Alt handler om at opnå klarhed i øjeblikket. Alene er du svag, men sammen med andre i solidaritetens ånd, kan du være stærk.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.516

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.