Vædderen

Presset i dit professionelle liv fordufter og fokus er på at tage ud med venner i aften. Du kan være sammen med en usædvanlig gruppe.
Læs hele horoskopet

Tyren

Nye interesser opstår i dit arbejdsliv og privatliv. Det er en god ide at komme i forbindelse med en indflydelsesrig gruppe mennesker, som har nye ideer.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Tingene lysner op i enden af arbejdsugen, og det er tid til at komme i forbindelse med venner fra nær og fjern, og at dele forfriskende ideer.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Nye venner og grupper kan have ideer, som tager dig ud af din komfortzone. Livet er spændende, men der er ikke noget sikkerhedsnet.
Læs hele horoskopet

Løven

Folk du møder i dag gør tingene anderledes, og det kan tvinge dig ud af gamle vaner. Det er godt at komme i forbindelse med specielle mennesker.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Det er en ideel dag for, at komme i forbindelse med nye kollegaer, og diskutere nye ideer om hvordan du skal modernisere eller gøre tingene anderledes.
Læs hele horoskopet

Vægten

Glem problemer i hjemmet og tag ud og hav det sjovt i aften. En vild tur appellerer til din lyst til risiko og fare.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Udviklinger i dit lokalmiljø og i hjemmet kan være en smule forstyrrende. Du kan have lyst til at skjule dine tanker og handlinger.
Læs hele horoskopet

Skytten

Du er glad for at sætte arbejdet på pause, og rydde spindelvævene i dit sind. Denne weekend medbringer rejse, møder og eventyr.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Du kan gøre din familie glad ved, at bruge en smule penge i dag, og ved at tage ud og gøre noget spændende. Livet kan være sjovt.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Månen går ind i dit tegn senere i dag, hvilket kan gøre dig en smule nervøs. Du kan forvente at weekenden medbringer sjov og ballade.
Læs hele horoskopet

Fisken

Folk har sjove og forvirrende ideer, særligt hvis du kigger rundt på de sociale medier. Du skal læne dig op ad din dømmekraft.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.156

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.