Vædderen

Efter du er kommet dig efter tidlig udmattelse, ser aftenen lovende ud. Masser af social aktivitet med mennesker fra alle samfundslag. Forvent at gøre noget helt anderledes.
Læs hele horoskopet

Tyren

Der er stærkt fokus på om du bliver hørt, værdsat og forstået. Faktorer fra fortiden konfronterer dig med en situation, som du er nødt til at træffe beslutning omkring.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Kommunikation med venner som er på rejse giver dig en trang til selv at rejse, men der kan være andre ting at tage sig af. Familien og økonomien har brug…
Læs hele horoskopet

Krebsen

Et fokus på parforholdsemner blegner i løbet af dagen, og der er en trang til at foretage sig noget spændende og bryde et par regler frem for at dvæle ved…
Læs hele horoskopet

Løven

Læg bekymringer fra jobbet bag dig – der er en masse spændende mennesker at møde. Der er masser af muligheder for at finde sammen med nogen i aften.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Det er en travl dag med møder med usædvanlige mennesker. Det kan blive meget spændende, men du er nok glad for ikke at involvere dig for meget med noget der…
Læs hele horoskopet

Vægten

Familie- og andre ansvar vejer nok tungt, men i det mindste i aften bør du have kontakt til venner og partnere, og foretage dig noget romantisk og vildt.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Der er en spændende udvikling i hjemmet og i familien, og en trang til at foretage sig noget ganske anderledes. Husk på at partnere ikke ønsker at stå udenfor.
Læs hele horoskopet

Skytten

Dagen starter måske lidt trist, men senere er der mennesker at møde og ture at tage på. Et godt tidspunkt til at tage på eventyr og måske være sammen med…
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Du håndterer med succes en forhindring for kærligheden i dag, og aftenen har fokus på spontanitet og intimitet. Du kunne møde nogle vilde personer så pas på.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Månen går ind i dit tegn i dag hvilket bringer spænding og møder med eksotiske mennesker. Drop det tunge hjerte and take a walk on the wild side.
Læs hele horoskopet

Fisken

Venner og børn omhandler ansvar, men livet er måske lidt forstyrrende. En stille tid med betroede og usædvanlige mennesker er noget du sætter pris på i dag.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.252

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.