Ugens horoskop for Vædderen

I løbet af ugen er der nogle positive forandringer når det gælder dine relationer, måske på grund af at en partner kommer ud af en svær situation, eller fordi folk med en stærk karakter dukker op i horisonten. Det betyder,…
Læs hele horoskopet

Månedens horoskop for Vædderen

I løbet af oktober bevæger din tegnhersker, Mars, sig retrograd, hvilket udløser store begivenheder, som vil få indflydelse på dine relationer og din karriere i månederne forude. Når måneden starter vil fuldmånen i dit tegn vække en voksende opmærksomhed på,…
Læs hele horoskopet

Årets horoskop for Vædderen

2020 begynder på en optimistisk måde, og du kan nemt visualisere et billede af hvordan du gerne vil have at alting skal blive. Du skal nok nå dit mål, men det bliver hårdere end du først havde forestillet dig. Det er delvist fordi der er mange udfordringer rent professionelt og i relationen til autoriteter, som har indflydelse på dit liv, forældre, eller på arbejdet eller…
Læs hele horoskopet
1 2 3 150

Ildtegnet Vædderen er det allerførste tegn i stjernetegnscirklen, og det er ikke helt ved siden af, hvordan Vædderen opfatter sig selv på mange planer.

Vædderens stærke konkurrencegen gør, at han vil komme først, og han har også en klar overbevisning om, at han hører til helt fremme i feltet.

Måned: 21. marts til 20. april
Lykkesten: Ametyst
Lykkefarve: Rød
Lykketal: 9 og 6
Styrende kropsdel: Hoved
Herskende planet: Mars
Kendte Væddere: Elton John, Eddie Murphy, Leonardo Da Vinci

Vædderen er et kardinaltegn, der betyder styrke og energi, derfor er Vædderen også kendt for at være den, der går forrest. De er typisk initiativtagere og vil gerne lede flokken, og de er ikke blege for at bevæge sig uden for kendte farvande.

Vædderen har en magnetisk personlighed og udover at det falder folk naturligt at følge den fødte leder, så vil folk også gerne være venner med Væddere, for de udstråler en positiv energi og glæde, der smitter af på andre.

Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk – og Væddere. Det er næsten umuligt for en Vædder ikke at vælte ud med egne meninger og holdninger. Til tider kan Vædderen være ret så taktløs og forsøger ofte indtrængende at overbevise andre om, at hans holdninger er de eneste rigtige. Selvom det kan være en uheldig egenskab bringer den ofte Vædderen til at nå sine mål, fordi hans voldsomme insisteren er så ulig de fleste andre menneskers. Denne del af Vædderens personlighed betyder også, at Vædderen sjældent giver op men stædigt kæmper imod, indtil han føler at han har opnået det rette mål, også selv om det tager tid og koster søvnløse nætter.

Mange Vædderen har også en følsom side, der bevirker at selvom de ser ud som om, de har styr på hele verden, så kan de være sårbare over for andres ord og kritik, og kan til tider overvældes af angst, der kan gøre dem handlingslammede, selvom det kun er for en kort tid. Herefter overtager Vædderens styrke og energi til at komme i mål.

Da Vædderens styrende kropsdel er hovedet, betyder det også, at Vædderen tænker meget over tingene – nogle gange alt for meget. Stress og søvnløse nætter kan nemt ramme Væddere og de kan have tendens til at lide meget af hovedpine.

Mars, Vædderens herskende planet, giver Vædderen sin udadvendthed og styrke. Samtidig får han mod som en kriger og en overlever, der ikke lader sig kue. Der er ingen tvivl om at Vædderen har mere “staying power” end noget andet stjernetegn, og er den sidste mand tilbage, når alle andre har givet op.

At Vædderen er den første i stjernetegnshjulet, er måske ikke så mærkeligt endda. Universet har valgt ham for sin styrke.

bg_dagshoroskop_01
4.7 (93.33%) 15 Stemmer