Tvillingerne

August begynder med en følelse af at tingene er fastlåste, som om du ikke tager nogle steder hen, men det kan også kombineres med en følelse af forløsning, i det der ikke er behov for at gå videre med nogle problemer, særligt på den økonomiske front, hvilket har givet dig angst. Din værste frygt bliver ikke realiseret, så du kan slappe af og nyde livet.
Et område hvor du kan have det sjovt, er samvær med folk, som ved hvordan man skal have det sjovt. Dette kan involvere forbindelser med søskende, naboer, eller ture med folk som er godt selskab. Partnere er ivrige efter at udforske, og hvis du gerne vil nyde livet, skal du udforske sammen med dem. Når dit tegns hersker forlader den problematiske Krebs og går ind i Løven d. 11 august, er du klar til noget spænding.
Midten af august er senere i ferieperioden, dog stadigvæk en ideel tid for rejser og møder med folk. Det er også en ideel tid for kurser og noget kulturelt eller uddannelsesmæssigt. For single Tvillingen venter den perfekte partner på dig, hvis du er forberedt på at tage af sted med bus, tog eller fly og udforske dine omgivelser. Slutningen af august medfører en masse forandringer, i det der foregår en masse i hjemmet. Du kan forvente større familiebegivenheder for at diskutere vigtige praktiske problemer.