Tvillingerne

I begyndelsen af februar går din tegnhersker, Merkur, ind i Fisken, og på grund af den retrograde bevægelsen vil den forblive der indtil midt i april. Dette repræsenterer en vigtig proces i dit professionelle liv, hvor du kan bruge alle de ideer og metoder du har lært den sidste måned og bruge det til dine karriere aspirationer. Det du gør, er at bygge en bro af kreativitet og lidenskab i dit arbejde.
Det er en tid i din karriere hvor bekymring for andre og miljøet kan vokse i vigtighed, og det er også en tid hvor du er nødt til at arbejde med noget kreativt og meningsfuldt. Nymånen den 23. februar sætter fokus på karriere aspirationer og kan bringe ny drivkraft til innovationsplaner. Den sidste uge af måneden er en fantastisk tid til at mobilisere disse ting med magtfulde kolleger, og du har en chance for at fremme storartede forandringer i denne periode.
Du har adgang til resurser fra magtfulde mennesker og institutioner i denne tid – alt hvad de kræver fra dig, er at du har en struktureret plan, så du er nødt til at nedtone ideer som synes urealistiske og fokusere på det opnåelige. Når du gør det vil du have dem på din side, og penge og resurser er til rådighed – selvfølgelig med visse restriktioner.