Tvillingerne

Juli d. 7 går dit tegns hersker, Merkur, retrogradt i Løven, og bevæger sig senere ind i Krebsen, hvilket understreger vigtige problemer forbundet med følelsesmæssig og finansiel sikkerhed, som har været emne for udmattende diskussioner i juni. Det kan have været en periode hvor du kæmpede for noget, kun for at blive stoppet af regler og reguleringer, og modstand fra ukendte autoriteter.
Du kan blive nødt til at genoverveje disse problemer, særligt hen imod slutningen af måneden, og det vigtige er at genkende, at de trusler du står over for har deres rødder i fortiden, hvilket er gør dem besværlige. Hvis du koncentrerer dig og arbejder hårdt, vil du være i stand til at eliminere en økonomisk byrde.
På trods af disse bekymringer lader den første del af juli til at blive sjov. Du kan forvente at være sammen med gode kollegaer elle venner, måske en bror eller søster, og tage ud på eventyr. Det er en vidunderlig måned for at udforske lokale og internationale destinationer, for at kommunikere og lære, og generelt udtrykke din kreative side. Det er også en ideel tid for partnere (det bliver endnu bedre i august), som kan komme spændende forslag omkring eventyr og leg.