Tvillingerne

Nymånen i dit tegn i begyndelsen af juni kroner en periode af ekstensiv kommunikation hvilket får dig til at føle, som om du er i bevægelse hele tiden, du prøver at være to steder samtidig. Du føler dig meget komfortabel med den slags aktivitet, hvor du fungerer som et bindeled for kommunikation i alle andres affærer.
Der er et sceneskift i det dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig ind i Krebsen d. 5 juni, og en dårlig periode begynder nu, en periode særligt fokuseret på penge, indkomst og resurser. Du kæmper hårdt i juni for at få hvad du vil have, men du møder modstand, som kan være svær at overkomme, særligt omkring Fuldmånen i midten af juni, hvilket kan medføre en slags krise, som kræver en løsning. Dine modstandere er stærke og uvillige til at gå på kompromis. Det er ikke tid til at bede om penge fra nogen, og du bliver nødt til at stole på dine egne resurser og genoverveje situationen i juli, hvor der bliver fundet løsninger.
Slutningen af juni føles som en ferie, og det er en ideel tid for et eventyr. Du i et lykkeligt humør, i det måneden slutter, og en ideel periode begynder, særligt hvis du gerne vil gøre noget spændende med en mandlig ven eller en bror.