Tvillingerne

I løbet af den første halvdel af maj, er det vigtigt at spare på dine resurser og få mest muligt ud af den tid du bruger enten alene, eller med en der står dig nært, ser op til og respekterer. Det er en tid med psykologisk vækst, hvor du skipper gamle ideer, som ikke længere har et brugbart formål og erstatter dem med noget mere meningsfuldt.
Der er en ændring den 11. maj, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig fra Tyren og ind i Tvillingerne. Dette antyder at du kommer ud af en isoleret periode og fokuserer mere på din personlige dagsorden. Selve den 11. er et udmærket tidspunkt til lærings projekter og international kommunikation, hvor alle dine bedste kvaliteter dukker op på en konstruktive måde.
Tingene bliver dog mere forvirrende som måneden skrider frem og dette kan være i forbindelse med en du holder af, som er i to sind omkring noget. Faktisk vil relationer i de næste to måneden være påvirkede af ret kaotiske omstændigheder og din evne til at hjælpe andre til at navigere i denne forvirrende strøm er vigtig. Giv folk tid og plads til at udrede trådene i deres liv. Der kan også være mangel på klarhed omkring din karriere. Bare se tiden an, så vil situationen løse sig i løbet af et par måneder.