Tvillingerne

Det er en meget speciel måned for dig, i det dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig retrogradt, hvilket betyder at professionelle planer, er plaget af forvirring, forsinkelse eller omskrivelse, i det du prøver at etablere noget, som faktisk virker. Tanker om at færdiggøre projekter tidligt i marts skal glemmes. Hvis du prøver at springe over hvor gærdet er lavest, vil det kun skabe flere problemer.
Henover den retrograde periode fra d. 6 til d. 31 marts, er det tid til at genoverveje situationen. diskutere tingene med partnere, og eliminere urealistiske forventninger.
Du har brug for at skaffe hjælp fra folk, som har resurserne til at støtte din vision, men de har også i sinde at kræve en pris for deres støtte. Det er det værd.
Det er åbenlyst at dine idealer og drømme er vigtige i denne måned. Du har en fantastisk fantasi og en altruistisk dagsorden. Du skal bare vælge dine allierede med omhu, og lytte opmærksomt til råd du måske ikke vil høre. Det er bedst at undgå den nemme eller mistænkelige vej, og vælge det moralsk rigtige. Ved slutningen af måneden bevæger tingene sig snart fremad, ikke mindst fordi en bekendt ankommer, som er god til ting, du måske ikke er lige så skarp til.