Tvillingerne

Når november begynder bevæger din tegnhersker, Merkur, sig stationært retrograd. En retrograd Merkur sker tre gange hvert år, når Merkur krydser solen ”på indersiden” og ved denne begivenhed, på grund af den dybe og hemmelighedsfulde Skorpion, vil der være mange skjulte omstændigheder og hemmeligheder at afdække – Informationer som du giver videre til en kollega, som føler sig frigjort af det som denne hører.
Efterhånden som måneden udvikler sig, foretager du yderligere undersøgelser af faktorer som står i vejen for fremgang. Det kunne være noget så simpelt som en metode eller et system som har brug for ændringer på en eller anden måde, eller så svært som korruption på arbejdspladsen. Dette er ikke noget du selv behøver at handle på – i den sidste del af november ankommer en kollega, som har evnerne og viljen til at rydde det op der er brug for at rydde op i.
Denne proces med at rydde op i gamle problemer og at skabe et mere effektivt miljø i dit daglige liv, kan også være noget der sker på et indre plan. For eksempel er det er godt tidspunkt til at rydde op i dine egne handlinger gennem sundere vaner, en bedre diæt eller et mere disciplineret fokus på fitness. I dette vil du have fantastisk støtte fra partnere og dem du holder af – faktisk bringer slutningen af november en lykkelig udvikling i dine relationer.