Tvillingerne

I løbet af oktober måned lægger du de verdslige glæder bag dig og kaster dig ud i udfordringer på arbejdspladsen. Dine evner til research og til at komme til bunds i tingene er der brug for, og det betyder en periode med at arbejde under radaren, for at finde det som måske er skjult, og hvilket taktikker der kunne være profitable til at ændre folks hjerter og tanker. Som sådan er det en god tid for marketing og for at arbejde med underbevidste følelsesmæssige faktorer.
Arbejdssituationen bliver mere og mere kompleks, og ting du troede der kunne løses hurtigt, kan tage meget længere tid. Faktisk vil det ikke blive før starten af december, at du kan trække en streg under de projekter som startede i oktober. Grunden til dette er, at skjulte komplikationer opstår, sikkert på grund af et svagt led blandt kollegerne, og disse ting kommer for en dag i slutningen af måneden eller først i november.
Relationer til venner og/eller børn kan bliver anstrengte i den sidste del af oktober, hvilket er en tid hvor de måske føler konsekvenserne af dårlige beslutninger eller tvivlsomme handlinger. Det er noget du godt kan observere, men noget som du ikke ønsker at tale om. Du ved hvordan man holder en hemmelighed.