Tvillingerne

I det september begynder føles det som om du kan komme videre efter en masse rejseaktivitet, møder og engagement i lokalmiljøet, hvilket er virkelig sjovt, det kan være en smule udmattende. På d. 5, hvor dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig fra Løven til Jomfruen, begynder du at vende din opmærksomhed mod hjemmet og familiesager.
Henover septembers anden uge, er der en del forandringer og overgange som finder sted. Nymånen d. 9 handler om effektivitet i hjemmet hvor tingene bliver opklaret, både fysisk og følelsesmæssigt, og nye og sundere vaner i hjemmet bliver igangsat. Du er fuld af brillante ideer, og folk bliver nød til at lytte. Du indser at der er en ny æra på vej, og du ved præcis hvad du skal gøre for at få overgangen til at gå glat. Det gør sig gældende både i hjemmet og på arbejdet.
Henover ugens sidste måned, forandrer tingene sig igen, og der er mere fokus på dit sociale liv på den ene side, og på børn og romantik på den anden. Det er en udadvendt periode hvor du skruer op for charmen og det er en ideel tid for at date, både formelt og uformelt. Det er en ideel periode for rejse, eventyr med børn og store begivenheder med venner.