Tvillingerne

September starter med en intens atmosfære på hjemmefronten, hvor der er myriader af ting der skal gøres, og en hel masse mennesker der kæmper for at få det gjort. Du har det med at brænde dit lys i begge ender, og at tage det organisatoriske ansvar. At arbejde tæt sammen med børn, venner og hjælpere af alle slags, vil du være modellen for effektivitet og et godt eksempel for alle.
Det er en tid, hvor forbedringer i hjemmet er på dagsordnen og opnås med succes. Det er en praktisk periode hvor indsatser belønnes med succes. Hvis du har brug for finansiering, vil det være sikret, fordi du har sådan en god plan. Det er svært at være både diplomatisk og effektiv på samme tid, og du er nødt til aggressivt, at presse dine ideer igennem.
Dette ændrer sig midt i september, som er en tid med en følelse af at missionen lykkedes, og du kan nu slappe af. Da det også er et godt tidspunkt for børn og romantik, flyttes fokus til selv-promovering og en demonstration af dine talenter for selv-udtrykkelse og underholdning. Hvis der er dating på dagsordnen bliver indsatsen kronet med succes, og slutningen af september er et godt tidspunkt til et givende partnerskab med en klog og humoristisk person. Den sidste del af september er beregnet til kærligheden.