Tyren

I meget af august er dit tegns hersker, Venus, i det sjove og varme tegn Løven, hvilket fremhæver et behov for at nyde positive ting i hjemmet, haven og familien. Det er en ideel periode for at invitere og underholde gæster, samvær med børn, og at lære nye venner at kende, venner som reflekterer dine nye interesser i livet. I det både Mars og Solen også er i Løven, er det også en passioneret og romantisk periode, centreret omkring kærlighed og partnerskaber. Hvis du er på ferie, skal det være et varmt og solrigt sted med masser penge at bruge på at have det sjovt.
Tingene ændrer sig d. 21 august, hvor Venus bevæger sig ind i Jomfruen, men det betyder ikke, at det er en mindre romantisk periode for dig. Faktisk har single Tyren gode chancer for at finde en god partner i denne periode, nogen der er inspireret af de samme kreative ideer, som du er og vil arbejde på dem sammen. Der er et stærkt element af perfektionisme henover sidste del af august så vær ikke for kritisk eller selvkritisk.
August er en måned med psykologisk indsigt, hvor du virkelig kan dele dybe oplevelser med dem du elsker. Både intellektuelt og fysisk er det tid til at fejre intimitet og opdagelse. De ting du opdager skal sættes i spil for at opnå praktiske resultater.