Tyren

I løbet af den første uge af februar er der fokus på vennerne, grupper og organisationer som du er tilknyttet – især de grupper som stræber efter at opnå en drøm. Måske udarter tingene sig ikke så godt som du kunne håbe; nogle partnerskaber lover en masse men kan ikke holde det når det kommer til stykket.
Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Vædderen omkring weekenden den 8. har disillusionen måske sat ind og der er meget mere behov for at klare tingene selv. Omkring weekenden efter dette føles det som om omstændighederne har ændret sig, og der er større fokus på at række ud til folk intellektuelt eller gennem udenlandske forbindelser og rejser. Partnerskab kan være utroligt inspirerende på dette tidspunkt, og dine kære kan måske hjælpe dig med at foretage de forandringer du har arbejdet på et årstid.
Mange af dine ideer og overbevisninger gennemgår en omstrukturering i denne periode, og i februar får du nok en hård tid for at forsøge at blive hørt, fordi du er oppe imod intellektuelle autoriteter, som måske mener der kun er en måde at gøre tingene på. Traditionalister vil kæmpe for deres mening og overvisninger som de er vant tid, men tiden vil vise i løbet af 2020, at troen kan, og skal, ændres.