Tyren

I det Januar begynder kan du stadigvæk føle dig svækket eller for afhængig af nogen, men du føler også en masse positive forandringer i luften. Efter månedens første uge, kommer du ud af en følelsesmæssigt udmattende periode der varede i månedsvis. Nu føler du dig friere og mere i kontrol, fast besluttet på at kæmpe for dig selv, og motiveret af en fornemmelse af at der er guld ved enden af regnbuen.
Der er et sceneskift i dit kærlighedsliv og partnerskaber tidligere på måneden, og på en måde føler du dig mere forstående over for elskede. Der er en ny åbenhed på et følelsesmæssigt niveau, og det er en ideel periode for at udforske psykologiske og erotiske grænser og for at gøre interessante indre opdagelser. Single Tyren kan skabe en forbindelse med nogen, som er besværlige at mødes med i den fysiske verden, men belønnende at komme i forbindelse med online.
Henover Januars sidste uge kan du føle, at lykken smiler til dig. Det er en bekræftende tid både privat og professionelt, og det er også muligt, at penge vil komme din vej, ikke så meget fra dine egne anstrengelser, men mere igennem andres generøsitet.