Tyren

Der er en overgang flere forskellige steder i det Juli begynder. Dit tegns hersker, Venus, bevæger sig ind i den bløde og sensitive Krebs hvilket medfører, at du vil opdage en stærk fokus på visse forhold, måske til naboer eller til en søster eller en bror. Disse forhold er fokus for formørkelsescyklussen lige nu, der vil være betydelige udviklinger og specifikke udfordringer.
I det måneformørkelsen finder sted d. 16, vil du være klar over de problemer, som påvirker kommunikation, og du vil være sensitiv omkring hvorvidt du bliver hørt af dem du holder af. Der er en tendens til ikke at føle sig værdsat, og det er også sandsynligt at giftigt materiale fra fortiden kommer op i samtaler. Der kan også være problemer forbundet med uddannelse, som vejer dig ned. Midten af juli er en tid, hvor du omhyggeligt skal overveje hvor meget ansvar du påtager dig og at eliminere forhold eller forpligtelser, som tynger dig ned.
I hjemmet og i romantiske partnerskaber er tendenserne lykkelige og positive. Familien er i et lykkeligt og udadvendt humør, og klar til eventyr. Sen juli er en ideel periode for ferieeventyr, og for at have folk omkring dig, og de sidste dage i måneden er karakteriseret af romantik og spænding.