Tyren

Når november starter bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Skytten, og det giver mulighed for at behandle vigtige og fortrolige informationer der kommer i din retning. Du er motiveret til at gøre det rigtige, eller til at søge retfærdighed, eller at få det ud der har været skjult bag et slør. Dette giver en følelse af styrke efter sidste måned, hvor du var mere kompromitteret af følelsesmæssig afhængighed.
I løbet af måneden, når Venus bevæger sig for at mødes med heldets planet – Jupiter – den 24. vil du få større visdom og indsigt i psykologiske og åndelige faktorer, som hjælper dig til at få meget mere ud af de relationer der er vigtige for dig. Der kan også være nogle økonomiske stormfald på dette tidspunkt.
Der er vigtige udviklinger i dine relationer i løbet af den anden halvdel af november, og der er en velkommen forandring i den måde partnerskab fungerer. Tidligere har du måske være frustreret over en partners udviste svaghed eller afhængighed, men nu kommer partnere ind i deres eget og klarer deres omstændigheder. Det er en tid hvor ekstraordinære hemmeligheder afsløres med hensyn til dine forhold, og du kan opdage ting som har været begravede længe.