Tyren

Oktober starter med at din tegnhersker, Venus, står stærkt i Vægten, hvilket har indflydelse på dine evner i human resources og i at udglatte ethvert problem som opstår i forbindelse med kolleger. Der er kraftigt fokus på ny udvikling på jobbet, og du er nødt til at have med omstændigheder at gøre, hvor kolleger konfronteres med deres svagheder og fejl, hvilket har en del at gøre med manglende indsats, og gå på kompromis hvor de skulle have stået fast. Du er nødt til at arbejde på at skabe den rigtige balance.
Den 8. oktober bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Skorpionen, hvilket sætter langt større fokus på intime relationer. Du føler tingene mere stærkt, og du føler dig også sårbar, måske fordi du ikke er sikker på, at du kan stole på en partner. De glemmer måske at lade handling følge ord? Hvis de kunne opmuntres til at være mere magtfulde, og hvis du kunne bruge dit talent til at skabe harmoni, så kunne tingene virke bedre.
I løbet af den sidste del af måneden vækkes din blødere og mere idealistiske side. Du bevæges af humanitære eller økologiske idealer og er villig til at ofre dig for sagen. Det er en tid, hvor du måske ønsker at lade dig involvere i en gruppe, som er fokuseret på et universelt frem for et personligt ideal.