Tyren

Den første del af september er en meget kreativ periode, hvor du arbejder godt i et team, som tager sig af detaljerne og generelt hjælper til. Det er en travl tid med meget skubben og masen, hvor du er nødt til at kunne klare kritik eller intern selv-kritik. Du får måske ikke den anerkendelse du ønsker, men du er limen som holder tingene sammen, og dette gælder også i romantiske anliggender og i at organisere børns daglige liv.
Frem for at bekymre dig om hvad folk tænker om dig, er det som virkelig virker, at sætte dig selv et mål og arbejde hårdt for at nå det – især hvis der er involveret en intellektuel udfordring. På et punkt er du dog nødt til at sætte grænser for, hvor meget du er villig til at hjælpe andre – du ønsker ikke at være en dørmåtte.
Tonen ændres midt i september, og på dette tidspunkt finder du din egen tone i dit daglige liv og på jobbet. Dine diplomatiske evner og evne til at skabe en afbalanceret atmosfære i arbejdsmiljøet, vil blive påskønnet af mange og du får større selvtillid. Du vil opleve at du er i selskab med en kollega, som deler dine synspunkter og som er en fornøjelse at arbejde sammen med. Nye tendenser i slutningen af måneden bringer stor succes, på grund af din professionalisme og din optimistiske attitude.