Vædderen

Juli og august er ideelle feriemåneder, måske fordi dit tegns hersker, Mars, er i Løven, og fremhæver en ivrighed efter at nyde livet og have det sjovt. Det er romantiske måneder hvor rejse og eventyr er på dagsordenen. I det Venus også er i Løven i det meste af august, er partnere også i humør til romantik, og det er en vidunderlig periode for en luksuriøs ferie, dating eller for at hygge med børn.
D. 18 august vil Mars bevæge sig ind i Jomfruen og en ferieatmosfære forsvinder. Slutningen af august er en meget travl periode, hvor både dig og en værdsat kollega eller partner er interesseret i, at effektivere alting så meget som muligt. Det er tid til at introducere nye systemer, hvilket kanaliserer nye indkomstkilder og innovative ideer, som virkelig fungerer i praksis.
For single Vædderen er den sidste del af august perfekt for partnerskaber, og kærlighed kan findes på arbejdspladsen, eller i det mindste er denne periode ideel for praktiske opgaver. Dig og kollegaer er på samme bølgelængde, og sammen er i effektive. Det er sent i august og september, at du gør praktiske fremskridt i din karriere igennem hårdt arbejde og fokuseret forpligtelser. Det er også en ideel periode for selvdisciplin og sunde dagrytmer.