Vædderen

Der er stadig en hel del forvirring omkring dine relationer når måneden starter, især de relationer som er baseret på samme tro og samme værdier. Et sted hen ad vejen har du måske mistet retningen eller er blevet forført til at tro på nogen som måske har mange fine kvaliteter, men som mangler evnen eller magten til at indgå forpligtelser.
Tingene ændrer sig omkring weekenden den 8. februar, hvor potentielle partnere er langt mere interesserede i at justere ind på dine behov, og denne gang er der en ny entusiasme omkring parforhold. Omkring midten af februar ændrer også dine prioriteter, og det har at gøre med et behov for at slå dig sammen med indflydelsesrige mennesker i dit professionelle liv, som er et område med forandring og transformation, især når det gælder ledelsesstrukturen.
Februar og marts bliver måneder hvor du arbejder hårdt for at nå dine mål, og hvis du spiller dine kort rigtigt kan du få en position med autoritet og magt. Tingene former sig bedst hvis du indtager en position i et team med magt, og du bør stile efter slutningen af marts for at opnå dine mål. Februar er en tid hvor du skal innovere og forgrene dig i nye fantasifulde retninger.