Vædderen

I det Juli begynder bevæger dit tegns hersker, Mars, sig fra Krebsen til Løven, hvilket du vil opleve som en behagelig forandring. Stress i hjemmet og på arbejdet i juni og de udmattende efterfølgende diskussioner, bliver lagt i fortiden, og juli leverer lige hvad du har brug for, ferier, sjov og lege.
Hvis du har børn, er de i et legesygt humør ligesom dig. Det er den perfekte måned for ekspeditioner, og hen imod slutningen af måneden kalder internationale horisonter på dig. Du vil være lykkelig, udadvendt og klar til store eventyr, bjergbestigning, møder med spændende fremmede og generelt at have det sjovt. Hvis du er romantisk inklineret, vil få være i stand til at modstå din karisma og overbevisende evner, dette er dit øjebliks berømthed.
Denne måned er skabt til gode tider, men der er stadigvæk tilbageværende problemer i hjemmet og familien, ikke mindst på grund af at måneformørkelsen d. 16 juni sætter fokus på de begrænsninger partnere føler, så vel som presset der bliver lagt af din egen familie eller din partners familie. Det som hjælper i denne situation, er at begrænse dit behov for at give efter, og understrege din dedikation til elskede.