Vædderen

Prioriteterne først i maj har at gøre med dine sociale relationer, som i disse krisetider er blevet temmelig vigtige. På trods af distancen rent socialt, har du været engageret i samfundet og motiveret til at tage ansvar for dine venner og de grupper du er en del af. Det har også været en tid, hvor kærligheden har blomstret gennem de forbindelser du plejer, selv på afstand.
Der sker dog ændringer midt i maj, hvor du frigør dig fra sociale relationer og foretrækker at tilbringe mere tid for dig selv. Denne selv-isolation vil dominere månederne maj og juni og derfor er du nødt til, at finde ud af hvordan du kan berige dit indre liv. Det er det perfekte tidspunkt til meditative aktiviteter og til at nyde privatlivets fred.
Når det gælder kærlighed og relationer, vil det der fungerede så godt i april, rende ind i en forvirrende periode. Potentielle partnere har problemer at tage sig af og de er måske kommet på andre tanker omkring forpligtelser. Måske er det omstændighederne i sig selv, der betyder at der er en forvirrende distance. I hvert fald er du nødt til at vente til tågen letter sidst i juni, før du igen kan tage initiativet. Hold kommunikationslinjerne åbne.