Vædderen

Tingene har en tendens til at blive sat på pause i denne måned, information kan være misvisende, og folk kan være upålidelige eller sige ting, som de ikke har i sinde at udføre. For dig handler marts om at konsolidere din position. Det kan involvere dine finanser, og det er tid til at lave langsigtede investeringer og til at udøve tilbageholdenhed så, at du kan vedligeholde en hvis mængde resurser. Opbygning af rigdom kræver elimination af områder hvor du spilder tid og penge så vel, som karriere tilpasninger hvor du eliminerer de svage led.
Det er også en måned, hvor du kan engagere dig i realistiske initiativer, som er præget af en stærk følelse af socialt ansvar, for eksempel ved at hjælpe folk, som er underprivilegeret, isoleret eller ulykkelige af den ene eller den anden grund. Nymånen d. 5 marts signalerer en slags initiativ, hvilket kunne involverer en følelse af pligt.
Når Solen bevæger sig ind i Mars d. 21 marts, som også er en Fuldmåne, skifter fokus til mere dynamiske initiativer i forbindelse med forhold. Marts vil vise sig at være en ideel måned for dit sociale liv, og for rejse eller uddannelse sammen med partnere eller venner.