Vædderen

Da din tegnhersker, Mars, i øjeblikket befinder sig i dit modsatte tegn, Vægten, er du nødt til at håndtere dit ”modsatte nummer” på mange områder den første halvdel af november, og dette er lidt af en udfordring. Grunden til dette er, at du står på den tynde gren og ikke er i en stærk position. Dette betyder at du er nødt til at gå på kompromis, og i nogle tilfælde endda at kapitulere.
Heldigvis er disse udfordringer begrænsede til den første uge af måneden, og de har nok forbindelse til personer med autoritet, som ikke er interesserede i at gå på kompromis på nogen måde. Derfor er dit bedste træk vil være at bære et tab og gå videre – lidt som et firben der forlader sin hale i munden på et rovdyr og slipper heldig derfra.
Den 19. november er der en radikal forandring, da Mars bevæger sig ind i den magtfulde Skorpion, og fra da af vil du operere ud fra en stærk position, og dette vil blive påskønnet af magtfulde mennesker. Den anden halvdel af november er en tid, hvor du får adgang til meget vigtige skjulte informationer, som giver dig den vindende hånd på alle måder i magtspillet. Det er også helt generelt en mere optimistisk tid – især god for partnere – og en tid hvor nye horisonter og muligheder åbner op.