Vædderen

I løbet af den første uge af oktober bevæger din tegnhersker, Mars, fra Jomfruen og ind i Vægten, hvilket varsler om en forandring fra et meget hårdt arbejdende og joborienteret fokus til vigtigheden af relationerne i dit liv. Egentlig er måden at klare sine relationer på normalt omsorgsfuldt at undersøge hvad din partner ønsker og tage dette til dig. Det er ikke tid til at have fingeren på aftrækkeren – du er nødt til at bruge dine diplomatiske evner til at forhandle med og at tune ind på andre.
Forholdets dynamik ændrer sig omkring den 8., fordi partnere på det tidspunkt søger større intimitet og yderligere deling. På en måde er der en delt sårbarhed som skal behandles forsigtigt. Det der virker nu er, at du ikke viser svaghed, men nærmere viser beherskelse, hvilket frigør partneren til at opføre sig mere naturligt og spontant. Fuldmånen i dit tegn midt i oktober giver fokus på behovet for at finde balance mellem følsomhed og selvtillid.
Udfordringerne hober sig op hen mod slutningen af måneden og Mars mødes med Saturn, hvilket indikerer en karriere udfordring, mens du skal leve op til krav fra folk med autoritet. Du befinder dig ikke i en stærk position (endnu) så det bedste du kan gøre er at gå på kompromis. Nogen har fundet dine svage punkter, og dette er måske muligheden for at arbejde på dem.