Vædderen

Måneden starter med intens fokus på at organisere dit daglige liv så vel som relationer til kolleger. Det er tid til at arbejde tæt sammen med organisatoriske eksperter, som kan optimere arbejdsvaner og forbedre indtægterne. Din rolle er mere at være en håndhæver for metoderne til samarbejde med en lav-profil leder som du rapporterer til. Det er en meget dynamisk måned, hvor mange konkrete mål er opnåelige.
Det ser ud til at du vil arbejde meget hårdt i denne måned, og at du er stærkt motiveret til at hjælpe folk, som måske er isolerede eller lider på en eller anden måde. De områder du er involveret i har dog en vis form for frustration, især omkring fuldmånen midt i september, og det kan føles som om din indsats undermineres og at resultaterne er skuffende. Tricket er at eliminere urealistiske forventninger og finde ud af hvad du skal arbejde med, og hvad du bør lade ligge.
Når både Venus og Merkur går ind i dit horoskop område i forbindelse med relationer midt i september, render du ind i folk, som virkelig kan hjælpe tingene på vej. Partnere er på dette tidspunkt guld værd, på grund af deres evne til at skabe balance og klare alt på en diplomatisk måde. En tid hvor du er nødt til at arbejde hårdt, og hvor det er rart at have nogen til at forsøde livet.