Vægten

I det dit tegns hersker, Venus, sammen med Solen og Mars, står i Løven henover den første del af august, kommer det til at være en lykkelig periode socialt og romantisk. Det er en periode for at komme i forbindelse med venner, som også gerne vil nyde og fejre livet. Du kan forvente fester og behagelige rejser, og for dem der kan lide romantik uden forpligtelser, kommer det til at være en lykkelig og opfylde periode. Nye venner dukker op, nye grupper skabes og du føler, at du er omringet af intelligente og talentfulde mennesker.
Der er et toneskift i den anden del af måneden, særligt når Venus bevæger sig ind i Jomfruen d. 21 august. Det er en overgangsperiode, både for dig og partnere og der er en større fokus på arbejde, og på sunde rytmer langt fra en hektisk menneskeskare. Når det kommer til forhold, er det en ideel periode for forhold, men nu er fokus på sundt samvær både i kroppen og i ånden. Det er en god periode for spirituelle ritualer, yoga og nydelse af magien ved et naturligt og indelukket miljø.
Den sidste del af august er en periode, hvor du kan opnå personlige mål forbundet med intime sager i livet og indføre forandringer i synspunkter, som hjælper med at løse praktiske sager i hjemmet og familien.