Vægten

Indtil midten af sidste halvdel af december vil du være beskæftiget med mange udfordringer i forbindelse med dit privatliv. Da Saturn i øjeblikket er i området af dit horoskop, relateret til hjem og familie, er der langsigtede udfordringer på dette område. Og når Jupiter også går her hen i begyndelsen af december, så er det som om tektoniske plader er på farten, hvilket vil ændre familieomstændigheder, og give dig mulighed for at skabe nye og stabile rødder i slutningen af næste år.
I mellemtiden bugner det med udfordringer, og når din tegnhersker, Venus, mødes med Saturn omkring fuldmånen den 12. kommer tingene på spidsen, og det er tid til at sætte grænser, tage beslutninger og generelt at overveje hvor meget du ønsker at tage med hjem. I midten af december er du som en lus mellem to negle, og du er nødt til at forenkle ting, slippe af med ting der tager for meget af din tid og i stedet tage en mere frigørende og sjov vej.
Det betyder dog ikke at relationer ikke blomstrer i december. Det er alletiders tidspunkt til at arbejde konstruktivt med beslutsomme partnere, som har en stærk vilje og ved hvad de gør. Sammen kan I vende tingene økonomisk, omstrukturere, restaurere og få hver en krone af værdi fra de ting som er vigtige for dig.