Vægten

Der kan stadig være en form for disorientering omkring jobbet og dine arbejdsrelationer når februar starter, fordi nogle af dine drømme ikke er blevet til virkelighed. Du har måske været for idealistisk, især af nogle af dine vigtige relationer.
Tingene ændrer sig efter weekenden den 8. hvor din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Denne position kan ordsproget ”Fjolser haster ind, der hvor engle frygter at træde” karakterisere, fordi det har det med at vække impulsive handlinger i forbindelse med dine relationer, hvor folk går planken ud og opdager de er på usikkert territorie. Februar og endnu mere marts bringer udfordringer i dine relationer, måske på grund af beslutninger du tager ikke harmoniserer så godt med familien behov.
Der er bestemt stærkt fokus på familielivet midt i februar, og du bliver opmærksom på en ny dynamik og drive, måske på grund af partnere som har en mission om at skabe forandringer. Det er faktisk et udmærket tidspunkt til ambitiøse projekter som skaber fornyelse og forandring. F. eks. vil forbedringer i hjemmet vise sig at være en god investering, så vel som enhver form for et modernisering projekt i hjemmet eller på jobbet. Den kloge Vægt laver justeringer og tillader partnere at beslutte tingene i øjeblikket.