Vægten

I løbet af den første del af januar, mens din tegnhersker, Venus, er i Vandbærere, er du stadig i humør til sjov og leg efter nytår og det er en tid til at nyde godt selskab af venner, børn eller romantiske dates. Efter den 13., hvor Venus bevæger sig ind i Fiskene, er der fokus på arbejdet, og tilfredsstillelsen, eller mangel på samme, som du føler når du udfører dine daglige pligter.
Det er en epoke hvor du er nødt til at være stærkt motiveret af kreativitet eller sociale idealer på jobbet, især hvis du føler en form for ansvar overfor miljøet, overfor naturen eller dine medmennesker. Slutningen af januar er en god tid til at arbejde på disse emner, men det er også en tid med forvirring på jobbet, især hvis der er romantiske følelser. Potentielle partnere har det med at skuffe dig, eller måske endda at bedrage dig nu. Du bør ikke ofre dig til folk og årsager som blot vil udnytte dig.
Hele 2020 karakteriseres ved epokegørende begivenheder som har indflydelse på dine rødder, din familie, dit land og den jord du står på. I slutningen af året vil dit hjemmeliv have ændret sig på en eller anden måde og en dejlig ny kreativ periode starter for dig. I mellemtiden vil dit liv på hjemmefronten være domineret af omvæltninger eller diskussioner, på grund af en rekonstruktions proces.