Vægten

D. 3 juli bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i den omsorgsrige Krebs, og der er et skift i fokus, i det du overvejer karriereinitiativer og vurderer balancen imellem dit arbejdsliv og privatliv. Du er motiveret af arbejdsidealer, som er økologiske og medfølende, og tingene kunne gå i en ny retning. Henover den sidste uge i juli genskaber gode venner forbindelser, og giver gode råd om hvordan du skal fortsætte.
Samtidig udøver fortiden en ekstraordinær tiltrækning for dig, og der kan være problemer i din familie eller arv, som tilbageholder din bevægelsesfrihed. Måneformørkelsen omkring d. 17 juli kan minde dig om at for meget ansvar kan være udmattende, og du kan genoverveje nogle forbindelser, som dræner dine resurser for meget.
Den sidste uge i juli er en ideel periode for sociale begivenheder, venskaber og partnerskaber. Samtidig med at den første del af måneden er fokuseret på arbejde og familie, disse sidste dage i juli er dedikeret til nydelse, og det er en ideel periode for en ferie, særligt hvis den involverer børn, rejse og eventyr. Partnere kan vise dig, hvordan du skal have det hyggeligt.