Vægten

Nu hvor Mars er i dit modsatte tegn, Vædderen, er der fokus på dine relationer og tendenserne i starten af juli er meget opmuntrende. Du har været på lidt af en rutsjebanetur på det seneste, med skuffelser i relationer og en hel del tilbageslag, men du har konsolideret din postion og er klar til at komme videre med din dagsorden. At udvide dine horisonter intellektuelt og gennem rejser har høj prioritet.
Potentielle partnere er mere åbne og villige til at tage initiativ til at være sammen, og du er også åben. Det er bare det, at du måske spekulerer på, om det er en god ide at oprette forbindelse og der kan være voksende løsrivelse i juli. Måske er slutningen af september et bedre tidspunkt for kærlighed og romantik. Mars er også en relation til konflikt og når Mars bevæger sig retrograd ind i Vædderen senere på året, kan der også være langsigtede problemer, som du er nødt til at slås med, på grund af et sammenstød af prioriteter i forbindelse med hjem og familie. Vær tålmodig, også selv om du bliver provokeret.
I løbet af den sidste del af juli er der særligt fokus på karriereting og nye initiativer, og du er på en eller anden måde nødt til at finde en balance mellem dine ambitioner og mål og dine familie ansvar, hvilket igen bliver presserende i juli. Du er nødt til at definere dine mål, men skal respektere krav fra hjemmefronten.