Vægten

Det er ekstraordinære tider og maj er en særlig tid for Vægten. Grunden hertil er, at Venus, som hersker Vægten, er i Tvillingerne, men den 13. maj bevæger den sig 21 grader retrograd i Tvillingerne i dissonans med Neptun. Denne indflydelse varer indtil slutningen af juli, og denne måned er karakteriseret af en følelse af stilstand og forvirring.
Da Mars og Venus har være i et tæt harmonisk aspekt, vil relationsbånd og muligheden for kærlighed og romantisk have set ekstremt lovende ud, men fordi Venus bevæger sig retrograd, vil det føles som om den lovede forbindelse begynder at aftale og tabes. Men, som man siger, det er bedre at have elsket og mistet, end aldrig at have elsket overhovedet. Relationer der har blomstret fordi der var distance og fordi kommunikationen var intens, mistes deres potens når andre faktorer begynder at tage præcedens.
Det der virker godt i maj, er at stimulere din intellektuelle nysgerrighed og interesse for at øge kommunikationen udover de normale horisonter. Arbejdslivet fortsætter, men under meget ustrukturerede betingelser og dette giver dig muligheder for at studere og lære, og også til at prioritere kreativ tid sammen med familien. Nymånen den 22. er er det vigtige tidspunkt til at kaste dig over nye, mere åndelige, interesser.