Vægten

I det marts måned begynder, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig fra Stenbukken ind i Vandbæreren, hvilket signalerer om en tid med krævende familieansvar og behov for at stabilisere dine rødder endelig er overstået. Der er nu en meget positive fokus på kærlighed og venskaber, som bliver bedre og bedre i det månederne skrider frem. Det er en ideel periode for børn, dating og for romantiske og kulturelle ture, særligt omkring Fuldmånen d. 21.
I det Fuldmånen falder i dit eget tegn, er der en særlig fokus på at finde en god balance i forhold, og i det Mars og Venus faktisk står over for hinanden, lader det til, at en udfordring i denne periode er at slutte fred imellem dine egne højere idealer, og en partners mere fysiske behov. Det er en tid, hvor forførelse er i luften, og imens du foretrækker mere raffinerede ting, er andre drifter vigtige for en partner. Uanset hvad er du i fuld kontrol over et hvert romantisk scenarie.
Marts er en besværlig periode på arbejdet, og det kan føles, som om kollegaer er hovedløse kyllinger, ude af stand til at beslutte sig for en realistisk handlingskurs. Det er en god måned for at dedikere energi til at hjælpe folk i nød, både i hjemmet og på arbejdet. Selv hvis praktiske løsninger er svære at finde, betaler det sig at gøre indsatsen.