Vægten

Når november starter bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen, hvilket sikkert har været en periode, hvor du har været usikker på dig selv og din værdi, og ind i Skytten. Denne forandringer bringer en bølge af optimisme, og det bliver bare bedre og bedre i månedens løb.
Dette år har været en tid med mental udvikling og stor vækst indenfor din viden, især kreativt og i forbindelse med kunst. På mange måder har du høje forventninger, og måske har situationen i dit daglige liv ikke levet op til disse forventninger, men du giver ikke op på dine drømme, og i slutningen af måneden vil du opleve en strøm af held, sikkert gennem at skabe en genial forbindelse til en eller en gruppe, som dramatisk kan udvide dine horisonter. Der kunne være rejser på agendaen, måske på grund af en magnetisk tiltrækning.
Den 24. kan blive en vigtig dag på grund af en uventet udvikling som kan forandre tingene. Selvom det måske er lidt af en overraskelse vil det åbne nye døre. Når måneden lakker mod enden undersøger du dit familieliv og overvejer hvilken form for engagement du ønsker. Der sker en stor udvikling på dette tidspunkt, som kun bliver endnu tydeligere i 2020.