Vægten

I løbet af den første del af oktober går din tegnhersker, Venus, ind i Vægten, hvilket er ganske favorabelt, især for at finde en god balance i dine relationer. Den 8. oktober bevæger Venus sig ind i Skorpionen hvilket bringer ændring af fokus. Ydermere går Mars ind i Vægten den 4., og denne dobbelt kombination indikerer en interessant udvikling i dine relationer som vil dominere det meste af måneden.
På dette tidspunkt har partnere meget lyst til at være sammen med dig, og du er villig til at indgå mange kompromiser for kærlighedens skyld. Partneren kan også være lidt afhængig af dig, på et tidspunkt hvor du havde foretrukket styrke. Der kan være en del ting du føler dig usikker omkring, især i forbindelse med selvværdi emner. Økonomisk tryghed kan også være i dine tanker, hvilket er en anden grund til, at du ikke ønsker at nogen er afhængige af dig. Det bedste ville være, at du opfordrer en partner til at være mere mesterlig, hvilket kunne gøre det muligt for dig bare at være dig selv.
Da fuldmånen midt i oktober kraftigt aktiverer parforhold, vil det bliver en vigtig måned for dit kærlighedsliv. Midten af oktober er faktisk en ekstremt positiv tid, hvor alle er villige til at gå på kompromis, og glædelige begivenheder opstår. Det er et udmærket tidspunkt til uddannelse og rejser.