Vægten

Når september begynder, og med din tegnhersker Venus stadig i Jomfruen, (hvilket indikerer en lav profil og en måske ret afsondret periode for dig), at det der virker for dig, er at arbejde på at forbedre dig selv med fokus på ting som at dyrke motion, diæt og – ikke mindst – en form for åndelige øvelser. Frem for at have høje forventninger, er selv-disciplin hemmeligheden, men samtidig er det også vigtigt at eliminere forbindelser som dræner dig psykisk og fysisk.
Starten af september er en tid hvor du kan være besat af relationer eller bekymre dig over en partners vaner. Der er en tendens til at kritisere eller til selvkritik og måske også til at tage sig for meget af, hvad andre mennesker tænker, siger og gør, især hvis du ikke har nogen kontrol over dem.
Alt dette ændres omkring fuldmånen midt i september, hvor du går fra ubemærkethed til at sætte dig igennem med din personlige dagsorden. Sammen med en som er helt på din bølgelængde, er der en følelse af at starte på ny, og dette giver sig udtryk i en udadvendt opførsel og en følelse af at folk endelig virkelig sætter pris på hvem du er. Når måneden går mod enden vil du opleve mange succeser og glædelige begivenheder, og det er en dejlig periode for rejser, uddannelse og kommunikation.