Vandmanden

I det august begynder er du klar til at bekymre dig, og forestiller dig at problemerne fra fortiden vender tilbage for at hjemsøge særligt på arbejdet. Disse bekymringer har dog ikke noget grundlag. Det er sandt at du stadigvæk er i en isoleret position, og ikke er klar til at sætte dit aftryk på verden, og du kan føle at tingene stagnerer, men det er kun en midlertidig tilstand.
Den tidlige del af august er en ideel tid for kærlighed og romantik. Partnere er ekstremt udadvendte og selvsikre, og de er i en position hvor de kan nyde frugten af deres indsatser og have stor succes, hvilket også er opløftende for dig. Venskaber blomstrer og din sociale cirkel vokser. Nye forhold skabes med karismatiske og optimistiske folk. For single Vandbæreren er dette en ideel periode for partnerskaber, særligt når fuldmånen falder i dit tegn d.15 hvor uimodståelige folk åbner deres hjerter for dig.
I dit arbejdsliv finder reelle fremskridt sted i den sidste del af måneden, og opbygges på en tilfredsstillende måde i september. Det er en perfekt periode for forskning, særligt omkring finanser og forhold, det er også en ideel periode for udvikling og øvelse af dine psykologiske evner. Folk vender sig til dig for intime råd, og du hjælper dem i det skjulte.